Diskuse

Antelope Canyon

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Díky za radu, příště určitě využiju :-)

0 0
možnosti
GK

Jj, Antelope Canyony jsou pekny oba ale ten ktery jste navstivili Upper Antelope Canyon uz nikdy. Ty davy lidi co to tam indiani tlacej s tema jejich autama je desny. To je jak na Vaclavaku. Spis horsi. Primo naproti pres silnici je Lower Antelope Canyon. Dle me je hezci. Taky jsem si ho letos na jahre zopakoval. Koupili fotopas (primo na miste, da se ale objednat i dopredu) a pak je vyhoda ze jdete 3 osoby + Indian a mate navic cas 2 hodiny na foceni. Taky jsou tam hromadny vypravy ale daleko mene. A navic s fotopasem mate prednost. Indian vzdy zastavi hromadnou skupinu a vy si v klidu fotite. Tech par dolaru se vyplati priplatit za fotopas.

Jinak do toho Uper Canyonu se daji listky take objednat dopredu pres jejich stranky. Nemusi se pak cekat a vyberete si nejvhodnejsi dobu kolem poledne kdy do canyonu dopada slunce a jsou videt krasny svetelny kuzely.

2 0
možnosti
JR

J86a13r71a 67R97a90n79k

20. 12. 2015 20:26

Presne tak, jako ve Vatikane, radeji s mensi skupinou, koukam, ze jim ty "postables" pekne chatraji a iniciativa chybi. Byla jsem 2x a zda se, ze se nic nezmenilo, ale Page se mi libi vice, nez Hoover Dam.

Urcite jste si vsimli, jak zoufale malo vody je v Coloradu a :koukli" na Glen Canyon bridge, ktery byl kdysi nejvyssi na svete:-)

Tesim se na pokracovaniR^

1 0
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1356x
Píšu, protože můžu, fotím, protože mě to baví
promotion-and-affiliation